Alle kindjes zijn welkom

In ons kinderdagverblijf zijn alle kinderen welkom van 0 tot en met 36 maanden oud. Of uw kind nu net begint met kruipen of al vol in de peuterpuberteit zit, we zorgen ervoor dat ze een geweldige tijd  beleven. Omdat we geloven dat ieder kind recht heeft op een fijne opvang, zorgen we ervoor dat kinderen uit kansarme gezinnen ook welkom zijn bij ons.

 

Bouwstenen voor een succesvolle toekomst

Inzetten op kwalitatieve kinderdagverblijven is van groot belang voor de samenleving. Het is namelijk een cruciale stap in het leven van een kind en heeft een enorme impact op hun toekomst. Bij Beata Kinderdagverblijven beschouwen we dit als een grote verantwoordelijkheid. We werken daarom ook dagelijks aan het realiseren van de best mogelijke omgeving voor kinderen.

 

  • Vanuit economisch perspectief stelt het kinderdagverblijf ouders in staat om hun passies na te jagen en tegelijkertijd gerust te zijn over de zorg voor hun kinderen.
  • De pedagogische visie speelt ook een belangrijke rol in ons werk. Wij beschouwen onszelf als partners van ouders bij het opvoeden en ontwikkelen van hun kinderen. Onze missie is om kinderen de best mogelijke start te geven en hen te begeleiden bij hun groei en ontwikkeling. Lees hier meer over onze pedagogische visie.
  • Ten slotte is het sociale aspect belangrijk voor ons. We willen niet alleen zorgen voor fysieke zorg en ontwikkeling, maar ook voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Daarom is het onze taak om hen te helpen bij het vormen van relaties met andere kinderen.

 

Kortom, onze inspanningen voor kwalitatieve kinderdagverblijven zijn gericht op het bieden van de best mogelijke omgeving voor kinderen, om hen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling en hen te helpen bij het vormen van belangrijke sociale relaties.

Ruime openingsuren zorgen voor nog meer flexibiliteit

Onze ruime openingsuren zorgen voor meer rust en flexibiliteit. Met deze uren is De Droomvlucht beschikbaar vanaf 6 uur vroeg in de ochtend tot 18u30 in de avond. Wat betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over kinderopvang tijdens lange werkdagen of bij andere verplichtingen.

 

Interesse in De Droomvlucht?

Wist je dat De Droomvlucht beschikt over een prachtige en grote tuin? Klaar om uw kleine spruit in onze kinderopvang te laten ontdekken, beleven en groeien?

U vindt ons in Lokkaardstraat 8, 2018 Antwerpen. Volg gewoon de procedure bij de Kinderopvangzoeker van Antwerpen en vul alle velden in, dan staat u automatisch op onze wachtlijst. En geen zorgen, we nodigen u uit voor een rondleiding zodra we een plekje vrij hebben. Volg ons zeker ook op onze sociale media of via onze website.

Vragen?

Hebt u nog enkele vragen? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te zien in 'De Droomvlucht', onze nieuwe kinderopvang!